Akcijska prodaja useljivih stanovaOdlična prilika. Luksuzni stanovi zatvorenog tipa u fino osmišljenom stambenom kompleksu,na suncanoj strani i izuzetnoj lokaciji.

Stambeni kompleks Slatina Park (Kromolj) se nalazi u Sarajevu - općina centar, u blizini kompleksa se nalazi park Betanija, fudbalski stadion Kosevo, Olimpijska dvorana Zetra, mnogobrojni tereni za sport i rekreaciju, osnovna i srednja škola, obdanište, ZOO vrt „Pionirska dolina“, univerzitet, te klinički centar Sarajevo.

On što stambeni komleks „Slatina-park“ čini primamljivo za život je mir, tišina,sunčeve zrake tokom čitavog dana sa fantsticnim pogledom na Grad a ujedno i blizina gradskog jezgra koja je udaljena samo par minuta vozilom. Kompleks čini 6 zgrada sa po 18 stambenih jedinica ( dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih ) što stanarima daje osjećaj urbane privatnosti. Kompleks je vezan sa gradom redovnim gradskim prevozom.

Ono što je još specifično su i materijali koji se ugrađuju, odnosno materijali najveće kvalitete koji se mogu naći na našem tržištu, od samih građevinskih pa do sitnih zanatskih radova se vodilo dosta računa o kvalitetu, funkcionalnosti i estetici ugrađenih materijala ( vanjsko-unutrašnja stolarija, karamika, parket, liftovi, vanjske i unutrašnje ograde, elektro i vodo instalacije, sistem zagrijavanja po najsavremenijim „eko“standardima, termo-zvučna fasada te vanjskog uređenja). Sve navedene stavke imaju i svoje dodatne karakteristike koje će Vam život učiniti jednostavnijim i ugodnijim., npr. Alu žaluzine sa dodatnom zaštitnom mrežicom protiv insekata i kolor staklima punjeni argonom ...

Obezbijeđena je mogućnost kupovine i garažnih mjesta, te korištenja parkinga u sklopu stambenog kompleksa